Kies uit 27 avondarrangementen in Tilburg

Even lekker ‘s-avonds het sfeervolle Tilburg bezoeken met familie, vrienden of collega’s? De avondarrangementen van Tilburg Events geven gelijk toegang tot het beste en gezelligste dat Tilburg in de avond te bieden heeft!  Geschikt voor elk bedrijfsuitje of groepsuitje dat iets extra’s nodig heeft. Een avondarrangement als het Ranking The Stars Diner bijvoorbeeld is geheel op uw wensen aan te passen. Wij organiseren uw dagarrangement geheel op maat en precies zoals u het wilt. Kijk en vergelijk!

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Wijnproeverij in Tilburg
De kunst van het proeven, het vergelijken van wijnen uit verschillende landstreken, het benoemen van de smaken, de vinificatie van de wijn, het komt allemaal aan bod tijdens deze gezellige Wijnproeverij van Tilburg Events. Het is een Bourgondische ontdekkingstocht naar de ultieme smaakessentie. Na afloop van deze wijnproeverij kan je met elke sommelier een goed gesprek aanknopen!
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Gin & Tonic Proeverij in Tilburg
Een hip en gezellig groepsuitje organiseren in het centrum van Tilburg? Gin & Tonic is als drankje al enige tijd populair in heel Nederland. Een decennium geleden keek elke ober je nog een beetje vreemd aan als je een Gin & Tonic bestelde, maar deze drank heeft steevast een vaste plaats veroverd op vele menukaarten. Tijdens deze Gin & Tonic proeverij van Tilburg Events kom je nu eens exact te weten hoe de drank wordt gemaakt en wat je er allemaal voor creatiefs mee kunt doen.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Workshop Cocktails Maken in Tilburg
Tijdens deze workshop leert u uw eigen cocktail te maken zoals een Mojito, Blue Lagoon, Long Island Ice Tea of een van de andere verfrissende cocktails. Dit allemaal onder leiding van een professionele shaker.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Trappistenklooster Tour met Diner in Tilburg
In Tilburg weten ze hoe bier moet smaken én hoe ze het maken. Bent u een fervent bierliefhebber en heeft u zin om samen met vrienden, collega’s of familie een gezellige bier tour te doen? Dan is de Trappistenklooster Tour van Tilburg Events iets voor u. U begint deze tour met een bezoek aan een prachtig abdijcomplex waar de monniken elke dag vroeg opstaan om een heerlijk trappistenbiertje te brouwen. U krijgt een rondleiding door de brouwerij en u proeft het lokaal gebrouwen product in het bijbehorende proeflokaal.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Walking Dinner in Tilburg
Groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Tilburg ontdekken kan uiteraard geheel culinair! Bij Tilburg Events boek je het Walking Dinner zodat je drie verschillende toprestaurants in het centrum bezoekt onder leiding van een goed geïnformeerde stadsgids. Tussen de bezoekjes aan de restaurants door zal onze gids de mooiste verhalen over Tilburg vertellen. Het Walking Dinner is dan ook een combinatie van culturele en culinaire verkenningen!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Biking Dinner in Tilburg
’s-Avonds nog even de beentjes losmaken en lekker culinair genieten in de beste restaurants van Tilburg? Met het Biking Dinner van Tilburg Events weet je tenminste zeker dat alle verloren calorieën weer met verrukkelijke ingrediënten worden aangevuld. Stap op de fiets samen met onze stadsgids en rij van restaurant naar restaurant en hoor ondertussen mooie, verrassend en onthullende verhalen over de stad en haar historie.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Beppen, Opscheppen en Steppen in Tilburg
Met één been op een sportieve step en met het andere in een gezellig Tilburgs restaurant, zo zou je in het kort het Beppen, Opscheppen en Steppen arrangement van Tilburg Events kunnen samenvatten. Wij nemen jullie mee naar drie verschillende restaurants in het centrum van de stad maar dan op een bijzondere manier; rijdend op een mooie blinkende ‘kick-bike’. Samen met onze stadsgidsen beleven jullie een culinair, cultureel én sportief groepsuitje!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crime Tablet Diner Game in Tilburg
De Crime City Diner Game van Tilburg Events zorgt ervoor dat u Tilburg op een speelse maar ook zeker culinaire manier ontdekt. Een hypermodern virtueel GPS spel in combinatie met een diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in Tilburg
Geniet van een heerlijk 3-gangen diner terwijl je met vrienden, familie of collega’s Ranking The Stars speelt. Het is misschien wel de ultieme gangmaker voor jullie vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitje! Grappige geheimen, rare karaktertrekken en het liefdesleven van deze of gene komen uiteraard aan bod. Ranking The Stars zorgt dat je je verlegenheid snel kwijtraakt.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Tilburg
Groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Tilburg in de Winter ontdekken kan uiteraard geheel culinair! Bij Tilburg Events boek je het Winter Walking Dinner zodat je drie verschillende toprestaurants in het centrum bezoekt onder leiding van een goed geïnformeerde stadsgids.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef in Tilburg?
Wordt u de nieuwe Meesterchef van Tilburg? Ontdek nu wie binnen uw gezelschap de beste chefs zijn, met deze culinaire workshop van Tilburg Events! Zo weet u in het vervolg bij wie u zonder zorgen kunt aanschuiven voor het eten.
Vanaf 12 personen
3 uur
Favoriet
Winter Moordspeldiner in Tilburg
Tilburg Events heeft voor de maanden van de winter een spannend, ludiek en gezellig evenement voor u klaar staan!
Vanaf 8 personen
4 uur
Favoriet
Empire City Dinner Tablet Game in Tilburg
Beleef Tilburg Events Empire City Game Diner game: een hypermodern virtueel spel met GPS, in combinatie met een diner in Tilburg in drie restaurants.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Winter Game in Tilburg
Sneeuwballengevecht op de Heuvel in Tilburg, of een Brabantse dame verleiden voor een kus, of aanbellen voor een kopje koffie, het kan allemaal tijdens deze Crazy Winter Game.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Dinner – Escape City Tablet Game in Tilburg
Speel de spannende virtuele game met uw vrienden, familie of collega’s en geniet tussendoor van heerlijke gerechten van drie verschillende restaurants in hartje Tilburg!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Winter Dinerspel in Tilburg
Als de daog gaon lenge, gaon ze strenge. Tilburg Events neemt u in het winteruitje Ik hou van Holland Winter Dinerspel mee naar hartje Tilburg. Tijd voor een feest!
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinerspel in Tilburg
Zet je vrijgezellenfeest of groepsuitje op stelten met deze avontuurlijke city game van Tilburg Events. Probeer met je team zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen in het centrum van Tilburg en bouw je eigen kolonie op. Met behulp van tablets wordt de juiste route gezocht en worden de locaties van grondstoffen aan jullie doorgegeven. Kom vervolgens op gezette tijden bij elkaar in een gezellig restaurant voor de lekkerste gerechten en bespreek tijdens het hoofdgerecht nieuwe plannen en tactieken om de andere teams te verpulveren!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Flikken Diner in Tilburg
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het centrum van Tilburg. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinnergame in Tilburg
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Diner Game van Tilburg Events, hét uitje in de openlucht voor 'investigators' die hun zenuwen in bedwang weten te houden!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Tilburg
In de avonduren een oergezellig groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Het Pubquiz Dinerspel vindt plaats in het gezelligste café van de stad en onze quizmaster staat klaar om de meest verrassende vragen te stellen over sport, BN-ers en de actualiteit. Met een biertje in de hand moet je jouw team naar de finale zien te helpen. Mocht het aantal biertjes stijgen, dan gaan de kansen op succes al een stuk achteruit….
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet