Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Dinnergame in Tilburg

Details over dit uitje

Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega’s en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Diner Game van Tilburg Events, hét uitje in de openlucht voor ‘investigators’ die hun zenuwen in bedwang weten te houden!

In teams gaan jullie het centrum van de stad in om zo snel mogelijk de moordzaak op te lossen. Een tablet brengt jullie naar allerlei aanwijzingen op verschillende locaties in de stad. Er is maar een team dat het snelst de zaak kan oplossen.

Natuurlijk moet zo’n politieonderzoek wel een beetje afgewisseld worden met wat ontspanning en culinaire verrassingen. De boog kan immers niet altijd strak gespannen staan! Tussendoor wordt het spel afgewisseld met een heerlijk driegangen diner in drie verschillende restaurants!

Maar we kunnen niet blijven plakken! U dient allert te blijven want de tijd tikt door. Als een echte Sherlock Holmes dienen jullie onder deze tijdsdruk de moordenaar en het moordwapen te achterhalen.

In het laatste restaurant van vanavond wordt een mooie prijs overhandigd aan de echte speurneuzen, het team dat de moordzaak tot in detail heeft weten op te lossen. Veel plezier!

Programma-indicatie:

17.00 -18.00 Diner voorgerecht / speluitleg
18.00 -19.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Mokum Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan