Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Game in Tilburg

Details over dit uitje

Het spannendste groepsuitje van Tilburg boeken met collega’s, vrienden of familie? Ontrafel een sinister moordmysterie tijdens de Sherlock Holmes Tablet Game in het centrum van Tilburg.

Als echte detectives trekken jullie erop uit om het moordwapen en het motief van de dader te achterhalen. De tablet wordt gebruikt om de plekken te achterhalen waar aanwijzingen op jullie liggen te wachten.

Jullie hebben anderhalf uur de tijd om de moordenaar te ontmaskeren. Jullie worden verdeeld in verschillende teams die tegen de klok én het tegen elkaar moeten opnemen.

Wie is het slimst? Wie trekt de juiste conclusies en wie vindt de juiste aanwijzingen? Moet die moordenaar zich echt zorgen gaan maken?

We hebben ook enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt om het allemaal nog wat interessanter te maken. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto?

Kronen jullie je tot hèt detective-team van de dag? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd! Veel speur-plezier!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Een gezellig etentje tijden jullie Sherlock Holmes Game organiseren?

Jullie kunnen dit spel eventueel ook combineren met bezoekjes aan verschillende restaurants in het centrum van Tilburg. Boek de lunch- of dinervariant van deze spannende city game en ontmoet elkaar op gezette tijden in de gezelligste horecaetablissementen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan