7.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 182 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit

Sherlock Holmes Tablet Game in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Sherlock Holmes Tablet Game in Tilburg

Het spannendste groepsuitje van Tilburg boeken met collega’s, vrienden of familie? Ontrafel een sinister moordmysterie tijdens de Sherlock Holmes Tablet Game in het centrum van Tilburg.

Als echte detectives trekken jullie erop uit om het moordwapen en het motief van de dader te achterhalen. De tablet wordt gebruikt om de plekken te achterhalen waar aanwijzingen op jullie liggen te wachten.

Jullie hebben anderhalf uur de tijd om de moordenaar te ontmaskeren. Jullie worden verdeeld in verschillende teams die tegen de klok én het tegen elkaar moeten opnemen.

Wie is het slimst? Wie trekt de juiste conclusies en wie vindt de juiste aanwijzingen? Moet die moordenaar zich echt zorgen gaan maken?

We hebben ook enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt om het allemaal nog wat interessanter te maken. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto?

Kronen jullie je tot hèt detective-team van de dag? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd! Veel speur-plezier!

U kunt dit spel ook boeken als lunchgame of als dinergame!

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Een gezellig etentje tijden jullie Sherlock Holmes Game organiseren?

Jullie kunnen dit spel eventueel ook combineren met bezoekjes aan verschillende restaurants in het centrum van Tilburg. Boek de lunch- of dinervariant van deze spannende city game en ontmoet elkaar op gezette tijden in de gezelligste horecaetablissementen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan