Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game in Tilburg

Details over dit uitje
Crime City Game Mokum Events Amsterdam

Ontdek de echte criminele talentjes uit jullie vriendengroep of bedrijfsafdeling tijdens de Crime City Tablet Game van Tilburg Events. Deze city game staat geheel in het teken van teambuilding, roven en stelen.

Allemaal virtueel natuurlijk want met behulp van de tablets gaan jullie het centrum van Tilburg in om banken te beroven en juweliers te overvallen. Zeer geschikt om elk groepsuitje of bedrijfsuitje extra enerverend en spannend te maken!

Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met je criminele handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om je tegenstanders te beroven.

Als een professionele straatbende halen jullie heel Tilburg leeg! Uiteraard is de politie op de hoogte van jullie inzet en een arrestatie is altijd mogelijk.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets/tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Dit spelprogramma combineren met lunch, diner of andere arrangementen van Tilburg Events?

De Crime City Tablet Game van Tilburg Events is typisch zo’n spelprogramma dat je goed kunt combineren met een heerlijke lunch of een gezellig diner of andere arrangementen. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Gedurende het spel hebben jullie ook zicht op de bankrekening van de concurrentie zodat je precies weet wanneer jouw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal uiteraard allemaal resulteren in een bloedstollende, zenuwslopende en ludieke race.

Als het einde van het spel nadert, worden jullie uitgenodigd in een gezellig café om de opgehaalde criminele buit te vergelijken en te genieten van een verdiend drankje.

Welk team heeft het grootste criminele talent? De hoofdprijs van deze city game wordt uitgereikt aan diegenen die hun talent ten volle hebben benut!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan