Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour in Tilburg

Details over dit uitje

Groepsuitje in duo’s organiseren? De Tandem Tour van Tilburg Events is er voor koppels die samen de stad willen verkennen of groepen die op een ludieke manier Tilburg willen verkennen.

Samen met onze begeleiders rijden jullie een stuk door de stad en horen jullie wat typische Brabantse humor en fraaie bespiegelingen en anekdotes over de plekken waar jullie langs rijden. Voordat de tocht begint, gaan we eerst even oefenen. Een kijken of opstappen al voor problemen zorgt….

Deze Tandemtour van Tilburg Events is ook bij uitstek geschikt voor mensen die hun relatie even willen testen, gelijk door willen fietsen naar de ‘mediator’ of deze juist willen vermijden! Onderweg vertelt jullie gidsalles over de beroemde plekken en inwoners van deze gezellige Brabantse stad

Ondertussen stoppen we even voor een sanitaire stop en een korte pauze om de beentjes te laten rusten en om echtelijke ruzies uit te laten doven! Natuurlijk niet, jullie zijn samen een hecht team en rijden als volleerde tandemcoureurs! Vanzelfsprekend….

Inclusief:
  • Tandems
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan