Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Tilburg

Details over dit uitje

Een sportief groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren en gelijk de omgeving verkennen? Vanuit Tilburg is het heerlijk fietsen naar bekende monumenten en bezienswaardigheden in het centrum en in de nabije omgeving. Natuurlijk is het nog leuker als er iets op het spel staat.

De Fietspuzzeltocht van Tilburg Events leidt uiteindelijk naar een gezellig café of terras waar de hoofdprijs wordt uitgereikt aan het beste puzzelteam. Binnen de gestelde tijd moet de route worden afgelegd…klaar voor de start?

Deze Fietspuzzeltocht is geschikt voor jong en oud. Sportief op stap met een stadsplattegrond en met een boekje met een verrassende puzzel voor elke locatie, komen jullie langs alle belangrijke plekken en monumenten waar Tilburg bekend om staat!

De resultaten van de puzzel en de eindtijd van elk team geven uiteindelijk aan welke puzzelaars de felbegeerde hoofdprijs in ontvangst mogen nemen! Daarna wordt even nageborreld en kunnen jullie samen even de dag doornemen en de zon zien onder gaan! Veel plezier!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Fiets voor iedere deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan