Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Virtual Reality Dinerspel

Details over dit uitje

Teambuilding, een heerlijk 3-gangen diner én een unieke ervaring komen samen bij de VR-dinnergames van Tilburg Events. U wordt ontvangen in een sfeervol restaurant in hartje Tilburg en vervolgens wisselen de gangen en spelrondes elkaar af. Zet u alvast klaar, want deze virtuele wereld is eigenlijk niet te onderscheiden van de echte wereld!

Virtual reality wordt ook wel virtuele werkelijkheid (VR) genoemd, is een gesimuleerde omgeving die met behulp van een volledig omsloten VR-bril de deelnemer een ervaring geeft alsof hij of zij er daadwerkelijk in deze wereld aanwezig is! Onze spelbegeleider zal u instructies geven met betrekking tot de apparatuur. Hierna volgt een instructie over het spel en gaan wij snel van start!

In teams van vier personen gaan jullie aan de slag, waarbij er elke ronde een ander teamlid de VR-bril op heeft. Jullie kunnen een moordzaak oplossen, waarbij jullie als team op zoek gaan naar een moordenaar, moordwapen en de moordlocatie! Kunnen jullie goed presteren onder druk? Goed analyseren en de juiste vragen stellen? De moordenaar kan je zomaar te slim af zijn! Of kruipen jullie liever in de huid van een crimineel om een bankroof te plaatsen? Dit kan als jullie kiezen voor “La Casa de Papel VR-game”.

Tussen de spelrondes door staat er een heerlijk 3-gangen diner op het programma. Op deze manier ervaart u de ideale combinatie van spel en ontspanning!

Inclusief
  • Professionele begeleiding
  • Moderne VR-brillen
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie in het centrum van Tilburg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Kleinere groep?

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan