Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet game in Tilburg

Details over dit uitje
The Wedding Planner Vrijgezellenfeest Mokum Events Amsterdam

Voor dames die hun vrijgezellenfeest weer eens heel anders willen organiseren, voor doorzetters en meiden met pit! The Wedding Planner van Tilburg Events onthult altijd het grootste organisatietalent in jullie groep en uiteraard ook de grootste chaoot.

Met behulp van tablets moeten jullie binnen de gestelde tijd allerlei zaken organiseren voor het aanstaande huwelijk.

In teams gaan jullie deze city game spelen in het centrum van Tilburg. Jullie spelen tegen elkaar en tegen de klok. Met behulp van tablets worden jullie kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en belangrijke items te betalen die nodig zijn voor het huwelijk.

Denk aan de ringen, de jurk, de taart etc. Al deze items dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie. Er is geen tijd te verliezen…!!

Ook hebben wij enkele virtuele figuren aan het spel toegevoegd, zoals de limousinechauffeur en de fotograaf. Ook die vervelende ex van de bruid heeft zich ontpopt als een professionele stalker en loopt door de stad.
Onder het genot van een welverdiend drankje wordt na afloop het winnende team gehuldigd. Of de bruiloft nou goed georganiseerd wordt of niet, dit vrijgezellenuitje zullen jullie in ieder geval niet snel vergeten!

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan