Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game in Tilburg

Details over dit uitje

De titel van dit groepsuitje van Tilburg Events klinkt al behoorlijk pijnlijk. Maar pijn is niet het belangrijkste ingrediënt van dit spelprogramma, het is de spanning die het ‘m doet! We verdelen jullie gezelschap in verschillende teams en elk team zal een aantal vragen correct moeten beantwoorden.

Na drie foute antwoorden krijgt het desbetreffende team een ‘Pain Game Challenge’. Zet zoveel mogelijk wasknijpers op je lijf of eet een hele hete peper!

The Pain Game is de ultieme uitdaging voor iedereen die zijn vrijgezellenfeest of groepsuitje bijzonder wilt maken. Ook grotere groepen kunnen bij ons terecht voor een klein beetje adrenaline gecombineerd met een melige quiz.

Tussen de bedrijven door nemen we even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan we door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs.

Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen ‘gevaar voor de volksgezondheid’, het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Jullie Pain Game combineren met diner of lunch?

Combineer deze Pain Game met andere spelprogramma’s of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg ! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan