Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Tilburg

Details over dit uitje
Crazy Dinner Game Mokum Events Amsterdam

Op zoek naar een CRAZY evenement in Tilburg om je groepsuitje of vrijgezellenfeest extra speciaal te maken?

De Crazy Dinner Game van Tilburg Events neemt jullie mee naar drie verschillende restaurants en zorgt voor meest gekke, komische en doldwaze gebeurtenissen. Gezellig eten en in teamverband melig bezig zijn behoren tot de feestelijke ingrediënten van dit groepsuitje!

Wil je eens een avond compleet buiten je comfortzone treden en de meest hilarische dingen meemaken die ook nog eens vastgelegd worden op foto en film? Mooi. Dan is dit Crazy Dinner iets voor jullie.

We verwelkomen jullie in het eerste restaurant waar de teamindeling tot stand komt. Vervolgens trekt elk team erop uit om binnen de gestelde tijd de opdrachten uit te voeren en deze op camera vast te leggen.

Wat gaan jullie eigenlijk allemaal doen? We lichten alvast een tipje van de sluier op. Het kan verschillen per avond, maar denk maar eens aan een optreden als straatmuzikant of het zingen van een carnavalshit op de Heuvel of op een ander plein in het centrum, het kan van alles zijn...

Alle gerechten worden in steeds andere restaurants geserveerd. Tussendoor krijgen jullie van ons per telefoon door waar jullie precies heen moeten gaan voor de volgende Crazy uitdaging.

In het laatste restaurant komen jullie allemaal bij elkaar om de winnaar van deze Crazy Dinner Game te bepalen en de hoofdprijs uit te reiken! De filmpjes krijgen jullie na afloop van het evenement thuisgestuurd.

Inclusief:
  • 3-gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera's
  • Filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Drankarrangement:

Niet telkens je knip trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie al gebruik van ons speciale drankarrangement zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan