Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

VR Lunchspel

Details over dit uitje

Teambuilding, een heerlijke lunch én een spannende ervaring komen samen bij de VR-lunchgame van Tilburg Events. In het centrum van Tilburg wordt uw gezelschap ontvangen in een aparte ruimte van een gezellig restaurant. Na een korte introductie gaan we snel van start, waarbij de lunchgerechten en de spelrondes elkaar afwisselen. Dit wordt een geslaagde middag!

Virtual reality (VR), is een gesimuleerde omgeving die met behulp van een VR-bril de deelnemer een ervaring geeft alsof hij of zij er ook echt onderdeel van is! Onze spelbegeleider zal u een uitleg geven met betrekking tot de apparatuur en het doel van het spel en vervolgens treden jullie toe tot die unieke virtuele wereld!

Elke ronde zal een andere deelnemer de VR-bril gebruiken. Het is belangrijk dat u en uw teamgenoten goed met elkaar communiceren, want alleen zo kunnen jullie de opdrachten tot een goed einde brengen! Gaan jullie een moordzaak oplossen of kruipen jullie liever in de huid van een criminele bende om een bank te beroven?

Uiteindelijk kan er maar één team met de hoofdprijs naar huis. De lunchgerechten zullen er echter voor zorgen dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. We zien u snel!

Inclusief
  • Professionele begeleiding
  • Moderne VR-brillen
  • Uitgebreide lunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Tilburg
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan