Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game in Tilburg

Details over dit uitje

Tilburg Events heeft het wereldberoemde bordspel omgezet in een uitdagende city game dat gewoon buiten kan worden gespeeld. Heel het centrum van Tilburg is jullie speelveld.

De Empire City Tablet Game wordt gespeeld in teams en elk team moet zoveel mogelijk gebouwen en hotels proberen te bemachtigen. Het spel zorgt voor de noodzakelijke teambuilding en haalt ‘the Donald’ in jullie naar boven en daarmee bedoelen we natuurlijk meneer Trump.

Jullie zijn medewerkers van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in je portefeuille zien te krijgen. Is jouw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal jullie bankrekening het snelste groeien.

Op de tablets zien jullie een plattegrond van de stad waarop jezelf, je teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en je nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in jullie portefeuille, maar let op! Als de tegenstander jullie omsingelt, stelen ze geld van jullie rekening.

Tijdens het spel zien jullie ook gelijk of de bankrekening van jullie tegenstanders groeit. Ook worden er een aantal puzzels en raadsels toegevoegd om de uitdaging nog groter te maken.

Na afloop komen de teams weer bij elkaar in een gezellig Tilburgs café voor de prijsuitreiking en en lekker drankje. De echte Donald Trump in jullie groep zal de hoofdprijs met gepaste trots in ontvangst nemen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Dit spelprogramma combineren met lunch, diner of andere arrangementen van Tilburg Events?

De Empire City Tablet Game van Tilburg Events is typisch zo’n spelprogramma dat je goed kunt combineren met een heerlijke lunch of een gezellig diner of andere arrangementen. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan