Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour in Tilburg

Details over dit uitje

Trek erop uit met de stadsgidsen van Tilburg Events en ontdek het mooiste wat Brabant te bieden heeft vanuit het zadel. Je hebt geen tomtom of ANWB-kaart nodig! Jullie Fietstour begint ergens in het centrum van Tilburg waar onze gids zich bij jullie voegt.

Daarna volgt een gezellige fietsexcursie in en rondom de stad. Bij Tilburg Events boek je verschillende fietstours van verschillende kilometrages. We kunnen jullie ‘Tour de Tilburg’ centreren rondom het centrum of ook de buitengebieden meenemen! De mooiste Fietstour is natuurlijk als stad én platteland allebei aan bod komen!

Op verschillende plekken wordt even gestopt voor een leuke anekdote of een interessant verhaal van onze gids. Vanuit Tilburg is het ook mogelijk een tocht te organiseren richting Hilvarenbeek, Oirschot en Oisterwijk. Uiteraard kan je ook je eigen fiets meenemen voor onze Fietstour maar je kan ook een aantal sportieve fietsen huren.

Geniet van een heerlijke fietstocht door de mooiste stad van Brabant waar cultuur en natuur samenkomen.

Inclusief:
  • Fietsen
  • Professionele stadsgids
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tilburg Events organiseert elke Fietstour op maat!

Willen jullie met een grotere groep een Fietstour organiseren, de tour inpassen in een compleet dagprogramma of lekker gaan lunchen voor of na jullie Fietstour? Al onze fietstours worden op maat georganiseerd. Vraag het onze medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Want to experience Tilburg with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Tilburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan