Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat in Tilburg

Details over dit uitje

Uitdagend groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Tijdens dit spelprogramma van Tilburg Events gaan teams op stap om allerlei uitdagingen aan te gaan.

In elk team zit een Rat die de inzet van alle overige teamleden probeert te ondermijnen. Deze geheimzinnige saboteur is, voordat het evenement begint, aangewezen door de spelleiding.
Abseilen, bungee jumpen of andere zenuwslopende toeren zullen tijdens deze aflevering van Wie is de Rat niet worden georganiseerd. Wij hebben een aantal komische en ludieke opdrachten voor jullie samengesteld waar iedereen aan mee kan doen.

Voordat het spel begint wordt jullie gezelschap verdeeld in teams die los van elkaar de stad in gaan.

Dit spel draait om teambuilding, doorzettingsvermogen en karakter. Het beste team weet alle opdrachten binnen de tijd te volbrengen en de Rat voor 100% te identificeren. Na afloop wordt het winnende team in het zonnetje gezet in een gezellig Tilburg café en reiken wij de enige echte 'Wie is de Rat' hoofdprijs uit!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

10 - 14 personen € 29,50: NU € 23,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 27,50: NU € 21,50 p.p. excl. BTW

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan