Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter Speurtocht in Tilburg

Details over dit uitje

De wind door je haren, het gas open en lekker crossen door de binnenstad van Tilburg! De Scooter Speurtocht van Tilburg Events is de snelste speurtocht van Nederland en zit bordenvol uitdagende opdrachten.

Met een mooie scooter scheur je van locatie naar locatie en sprokkel je de noodzakelijke punten bij elkaar. Je bijrijder leest achterop de kaart, jij zorgt ervoor dat argeloze voetgangers niet omver worden gereden. Het moet wel leuk blijven!

Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams van maximaal 5 tot 8 personen. Met zijn allen ‘scooten’ jullie de binnenstad in, waar jullie de bezienswaardigheden van Tilburg gaan bekijken en onderzoeken. Bij ieder gebouw, plein of straathoek krijgen jullie een opdracht of puzzel die jullie dienen op te lossen.

Hiermee scoren jullie punten en… wie aan het einde van de rit de meeste goede oplossingen heeft, wint de super-scooter-hoofdprijs!

Onderweg kan een sanitaire stop worden gepleegd maar de tijd tikt onherroepelijk door. Ook genieten jullie tijdens de dolle dwaze rit van wat lekkere en die wij voor jullie in petto hebben. Op de laatste locatie van de speurtocht worden de punten van elk team bij elkaar opgeteld en gaan we kijken welk team in aanmerking komt voor onze mooie hoofdprijs. Veel plezier!

Dit groepsuitje combineren met andere ‘Tilburg Events’?

Uiteraard kunnen wij deze scooter speurtocht ook mooi inpassen in een volledig dagprogramma of combineren met een lekkere lunch of een uitgebreid diner!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • 1 scooter per 2 personen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Let op:

Julie rijden met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan