Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Tilburg

Details over dit uitje
Moordlunch Moordspel Mokum Events Amsterdam

De Moordlunch van Tilburg Events zorgt voor een ongekend ‘spannende groepsdynamiek’, een enerverende middag én een heerlijke 3-gangen lunch.

Organiseer samen met vrienden of collega’s een ludiek toneelspel waarbij een moordenaar moet worden ontmaskerd. Jullie komen bijeen in een gezellig Tilburgs restaurant waar recent nog iemand van het leven is beroofd en waar onder leiding van politierechercheur Woudstra het fascinerend spel van vraag en antwoord in goede banen wordt geleid.

Aan de hand van een goed geschreven script krijgt ieder een andere rol toebedeeld. Jullie gaan je ook allemaal verkleden in de juiste outfit om een rol in stijl te vertolken.

In samenwerking moeten jullie de juiste vragen zien te stellen zodat die sinistere schurk zijn geheim prijs geeft! Wie is de moordenaar? De deftige zakenman of de misschien toch de toiletjuffrouw?

Geniet van een heerlijke lunch en laat je fantasie de vrije loop. De beste speurneus krijgt na afloop de hoofdprijs mee naar huis. Een bonnenboekje misschien, het handboek ‘Arrestaties verrichten doe je zo’ of een proces verbaal voor openbare ordeverstoring; wie zal het zeggen?

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Drankarrangement:

Niet telkens je knip trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie al gebruik van ons speciale drankarrangement zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan