Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Lunchspel in Tilburg

Details over dit uitje

Een spannend en tegelijkertijd culinair groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren doe je met de Sherlock Holmes Tablet Game van Tilburg Events! Gebruik een tablet om een moordmysterie op te lossen.

Aan de hand van de opgegeven route komen jullie op plekken in het centrum van Tilburg die jullie informatie geven over het moordwapen en het motief van de dader. De Sherlock Holmes Tablet Game wordt gespeeld in verschillende teams die het tegen elkaar én tegen de klok gaan opnemen. Tussendoor laten we jullie genieten van verrukkelijke gerechten in diverse Tilburgse restaurants.

Als een echte Sherlock Holmes moeten jullie, aan de hand van tips die je via een tablet doorkrijgt, het mysterie zien te onthullen. Welk moordwapen is er gebruikt? Wie heeft de moord gepleegd? Wie van jullie krijgt het snelst de moordenaar te pakken? Op gezette tijden komen jullie bijeen in een volgend restaurant om jullie avonturen te delen.

Om het hele spel nog wat interessanter te maken zijn er ook nog een aantal foto-opdrachten in het spelprogramma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de beste ‘criminele’ teamfoto?

In het eerste restaurant waar het voorgerecht wordt genuttigd, krijgt elk team een tablet (of tablet), een handleiding en een lijst met de verdachten uitgereikt. Meer is echt niet nodig om dit moordmysterie op te lossen. In het laatste restaurant genieten jullie van een voortreffelijk dessert en wordt de prijs uitgereikt aan de beste speurneuzen. Wie van jullie wordt dé Sherlock Holmes van Tilburg?

Programma-indicatie

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht / speluitleg
12.00 -13.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Sherlock Holmes Lunch Game deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan