Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Dinerspel in Tilburg

Details over dit uitje

Zet je vrijgezellenfeest of groepsuitje op stelten met deze avontuurlijke city game van Tilburg Events. Probeer met je team zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen in het centrum van Tilburg en bouw je eigen kolonie op.

Met behulp van tablets wordt de juiste route gezocht en worden de locaties van grondstoffen aan jullie doorgegeven. Kom vervolgens op gezette tijden bij elkaar in een gezellig restaurant voor de lekkerste gerechten en bespreek tijdens het hoofdgerecht nieuwe plannen en tactieken om de andere teams te verpulveren!

Jullie gezelschap wordt verdeeld in meerdere teams. Verzamel zoveel mogelijk verschillende grondstoffen om daarna samen met je team een dorp of stad te bouwen. Via de tablets wordt het spelgebied duidelijk en kunnen jullie aflezen waar de grondstoffen, ridderkaarten, ontwikkelingskaarten te vinden zijn.

Zoals je ziet in het onderstaande schema, komen jullie steeds op gezette tijden bij elkaar voor weer een ander verrukkelijk gerecht in weer een ander restaurant. In het laatste restaurant vindt de prijsuitreiking plaats zodat het winnende team zich met recht mag uitroepen tot de echte Kolonisten van Catan!

Programma-indicatie

17.00 -18.00 Diner voorgerecht
18.00 -19.00 Kolonisten van Catan deel 1
19.00 -20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 -21.00 Kolonisten van Catan deel 2
21.00 -22.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan