Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Tilburg – Tablet Game

Details over dit uitje

Een uitdagend groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in hartje Tilburg? Het spelprogramma ‘De Kolonisten van Tilburg’ is afgeleid van het populaire bordspel ‘Kolonisten van Catan’ waarin deelnemers met behulp van grondstoffen en door het veroveren van gebieden een eigen kolonie moeten zien op te bouwen. Tilburg Events organiseert dit spel nu ‘in ’t echie’, in de buitenlucht en pontificaal in het centrum van Tilburg.

Deze nieuwste City Game van Tilburg Events is een avontuurlijke ontdekkingstocht door de stad. Het ideale groepsuitje voor iedereen die meer wilt doen dan alleen een bioscoopje pikken of een restaurantje bezoeken en wat aan echte teambuilding wilt doen.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt een tablets of tablet mee om deze tijdens het spel in te kunnen zetten. Net zoals bij het originele bordspel, is het mogelijk om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Tilburg te plunderen.

Het resultaat van diverse foto-opdrachten laat de jury zien waar jullie allemaal geweest zijn en is gelijk een leuk aandenken voor later! Na afloop komen jullie bij elkaar in een gezellig café voor een drankje en de feestelijke prijsuitreiking!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Een gezellig etentje voor of na dit spelprogramma organiseren?

Jullie kunnen dit spel eventueel ook combineren met een gezellig etentje of andere evenementen van Tilburg Events. Organiseer een volledig dagje uit in Tilburg en stel het totale programma samen met onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan