Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Popquiz in Tilburg

Details over dit uitje
Popquiz A Gogo Mokum Events Amsterdam

Vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje organiseren? Dit spelprogramma van Tilburg Events past overal bij! Van de roerige jaren ’60 tot de hipste DJ’s, de Pop quiz is misschien wel de gezelligste quiz uit onze stal.

Dit gezellige spelprogramma is bij uitstek de ideale gelegenheid om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje extra speciaal te maken en om te kijken wie van jullie een echte Leo Blokhuis is of in ieder geval zijn kennis benaderd.

De Popquiz wordt georganiseerd in een gezellig Tilburgs café of in op een locatie naar keuze. Of je nu oud of jong bent, voor iedereen is wel een geschikt decennium te vinden. Jullie kunnen kiezen uit diverse popdecennia:

60’s & 70’s
80’s & 90’s
2000 tot nu
Nederpop
Divers

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams waarna de quiz kan beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen. Vervolgens voeren we het tempo op en laten we enkele tophits van vroeger en van nu uit de speakers knallen. Welk team heeft het beste reactievermogen en hangt als eerste aan de bel?

Uiteraard moedigen wij jullie allemaal aan om de nachtegaal in jezelf aan te boren. Als je geluk hebt ‘word je ontdekt’ en krijgt je carrière ineens een verrassende wending. Dus, ga ervoor, zing mee, denk na en win de ongelooflijke unieke en felbegeerde Popquiz hoofdprijs!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door onze enthousiaste Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie hartje Tilburg
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan