Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet game in Tilburg

Details over dit uitje
The Hangover Game Mokum Events Amsterdam

Gebroken tanden, gestolen portemonnees, een afgrijselijke tatoeage en een knallende koppijn. Dit vrijgezellenfeest begint al goed. Wie de filmserie ooit heeft gezien, weet wat wij bedoelen. In teams proberen jullie de aankomende huwelijksceremonie nog te redden.

Kriskras banen jullie je een weg door Tilburg om nog wat belangrijke zaken te regelen. Waar zijn de ringen eigenlijk gebleven? Sterker nog, waar is de bruidegom gebleven? Welkom bij het ultieme vrijgezellenuitje voor mannen van Tilburg Events.

Met behulp van een tablet worden jullie door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak. Deze items dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie.

Ontwijk de handtastelijke stripteasedanseres van gisteravond en ook de aanstaande schoonmoeder van de gom bevindt zich in de stad. Rennen en niet achteromkijken! Jullie zoektocht zal onherroepelijk leiden naar een gezellig Tilburgs café waar het team met het beste doorzettingsvermogen de prachtige hoofdprijs in ontvangst neemt. De bruiloft kan beginnen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Een tablet per team
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan