Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Tilburg

Details over dit uitje

Het Moorddiner van Tilburg Events zorgt voor een ongekend ‘spannende groepsdynamiek’ en tegelijkertijd voor een zenuwslopend én melig 3-gangen diner.

Organiseer samen met vrienden of collega’s een ludiek toneelspel waarbij een moordenaar moet worden ontmaskerd. Jullie komen bijeen in een schaars verlicht Tilburgs restaurant waar recent nog iemand van het leven is beroofd en waar onder leiding van politierechercheur Woudstra het spel van vraag en antwoord in goede banen wordt geleid.

Aan de hand van een goed geschreven script krijgt ieder een andere rol toebedeeld. Jullie moeten je allemaal verkleden in de juiste outfit om een rol in stijl te vertolken.

Wie houdt zijn gezicht goed in de plooi? Wie speelt de deftige zakenman, de verleidelijke prostituee of de verlegen toiletjuffrouw? Jullie hele gezelschap doet mee om de moordenaar in de kraag te vatten. Onze speciaal voor deze avond ingehuurde rechercheur legt iedereen het vuur aan de schenen en zorgt ervoor dat de aandacht nooit verslapt.

Ondertussen genieten jullie van een lekker 3-gangen diner en proberen jullie tijdens het toneelspel iemand op een leugen te betrappen. Maar er zijn meerdere mensen aan tafel die misschien iets op hun kerfstok hebben, maar wie is dan de moordenaar?

Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan