Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Tilburg

Details over dit uitje

Een muzikale spelshow organiseren tijdens jullie groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Met het Pop quiz Diner van Tilburg Events laten we jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner en worden er verrassende vragen gesteld over het muziekthema of decennium dat jullie hebben geselecteerd.

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom op een gezellige locatie in Tilburg waar de mooiste hits uit jullie collectieve muziekgeheugen worden gedraaid.

Popmuziek uit de oude doos is altijd leuk natuurlijk maar jullie kunnen ook een quiz organiseren omtrent de meest populaire artiesten van nu. Jullie mogen het zeggen, de 90ties, de 80’s of nog verder terug. Op Bourgondische wijze wordt jullie gezelschap ondertussen verwend met lekkere hapjes en drankjes.

We verdelen jullie voltallige gezelschap in verschillende teams waarna de quiz kan beginnen. We bouwen de show rustig op met enkele muzikale kennisvragen. Vervolgens voeren we het tempo op en laten we enkele tophits uit de speakers knallen.

Welk team heeft het beste reactievermogen en hangt als eerste aan de bel? Het 3-gangen diner kan voor, tijdens of na de quiz worden geserveerd, wat jullie willen.

Uiteraard moedigen wij jullie allemaal aan om de nachtegaal in jezelf aan te boren. Dus zing mee, denk na en win de unieke en felbegeerde Popquiz hoofdprijs!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 3-gangen diner
  • Locatiehuur
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan