Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Pubquiz in Tilburg

Details over dit uitje

Een biertje, komische vragen die altijd een glimlach op jullie gezicht toveren, een enthousiaste quizmaster en een gezellig decor.

Dat zijn de vier belangrijkste ingrediënten van de Tilburg Events Pubquiz, geschikt voor vrijgezellenfeesten, groepsuitjes met familie en collega’s of zomaar elke andere gelegenheid.

Onze dollende quizmaster staat voor jullie klaar om van deze quiz een volwaardige mix te maken van ‘Ik hou van Holland’ en de ‘Popquiz a Gogo’, geheel ‘gerestyled’ tot de enige echte Tilburgse Pubquiz.

We laten de leukste muziekfragmenten horen waarna een vraag wordt gesteld. De actualiteit speelt een grote rol tijdens deze quiz. Jullie spelen in koppels en teams om de uiteindelijke Pubquiz hoofdprijs in de wacht te slepen én de eeuwige roem, tja, wat heb je daaraan?

En ja, er mag een biertje worden gedronken. Tijdens het spelonderdeel ‘hints’, gaan jullie antwoorden aan elkaar uitbeelden in je eigen lichaamstaal.

De Pubquiz van Tilburg Events staat voor een paar uur fun, vertier en gezellig cafébezoek. De mate van inname bepaalt mede welk team de prijs in de wacht sleept.

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor de winnaars
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van Tilburg
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Combineren:

De Pubquiz van Tilburg Events is typisch zo’n spelprogramma dat je kunt combineren met een heerlijke lunch of een gezellig diner. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan