Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Dinerspel in Tilburg

Details over dit uitje

In de avonduren een oergezellig groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Het Pubquiz Dinerspel vindt plaats in het gezelligste café van de stad en onze quizmaster staat klaar om de meest verrassende vragen te stellen over sport, BN-ers en de actualiteit.

Met een biertje in de hand moet je jouw team naar de finale zien te helpen. Mocht het aantal biertjes stijgen, dan gaan de kansen op succes al een stuk achteruit….

We laten de leukste muziekfragmenten horen waarna een vraag wordt gesteld. Ook vragen uit de actualiteit spelen een grote rol tijdens deze quiz.

Jullie spelen in koppels en teams om de uiteindelijke PubQuiz Hoofdprijs en natuurlijk de eeuwige roem die nog jaren in Tilburg en omstreken kan worden geëxploiteerd!

Tussen de vragen door wordt er ook nog een lekker 3-gangen diner geserveerd om een goede bodem te leggen voor wat komen gaat.

Meerder quizrondes worden gespeeld waaronder ‘hints’ waarbij men in eigen lichaamstaal mag proberen een woord, beeld of gezegde uit te drukken. Eens kijken wie motorisch wat achter loopt op de rest….

Deze quiz ’s-middags spelen? Reserveer onze PubQuiz Lunch en wij zorgen voor het juiste eetcafé of restaurant, het decor en een bewust onbeschonken quizmaster!!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan