Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Lunchspel in Tilburg

Details over dit uitje

‘Kwies ur niks van’, Tilburgs voor ‘daar weet ik het antwoord niet op’. Jullie quizmaster geeft het andere team de punten en jij bestelt nog een biertje. De PubQuiz Lunch van Tilburg Events zorgt voor een zeer gezellige middag samen met vrienden en vriendinnen en is dé manier om bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest in stijl te beginnen.

Het is een combinatie van de Popquiz à Gogo, Ik Hou van Holland en andere populaire en hedendaagse quizconcepten, allemaal georganiseerd in een gezellig Tilburgs café en gepresenteerd door onze goedlachse en enthousiaste quizmaster.

We laten de leukste muziekfragmenten horen waarna een vraag wordt gesteld. Ook vragen uit de actualiteit spelen een grote rol tijdens deze quiz. Jullie spelen in koppels en teams om de uiteindelijke PubQuiz Hoofdprijs en natuurlijk de eeuwige roem die nog jaren in Tilburg en omstreken kan worden geëxploiteerd!

Tussen de vragen door wordt er ook nog een lekkere lunch geserveerd om een goede bodem te leggen voor wat komen gaat. Meerder quizrondes worden gespeeld waaronder ‘hints’ waarbij men in eigen lichaamstaal mag proberen een woord, beeld of gezegde probeert uit te drukken. Eens kijken wie motorisch wat achter loopt op de rest….

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit interactieve spelprogramma voor jullie in goede banen te leiden. Deze Pubquiz Lunch is de leukste manier om jullie groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje in Tilburg af te trappen!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Lekkere lunch in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Prijs:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan