Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit

Escape City Tablet Game in Tilburg

Details over dit uitje

Beleef een spannend groepsuitje in het centrum van Tilburg en probeer zoveel mogelijk gegijzelden te redden uit de klauwen van de gevaarlijke Dr. Crypto. Deze city game haalt het beste in jullie naar boven en wordt gespeeld in verschillende teams die het tegen elkaar moeten opnemen.

De tijd tikt door, Dr. Crypto wordt in staat geacht om de gegijzelden één voor één te elimineren…de spanning stijgt.

Spannende city game voor vrijgezellenfeesten en groepsuitjes in Tilburg

Met behulp van een tablet moet ieder team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk gegijzelden bevrijden. De teams gaan op pad om de virtuele locaties te bezoeken en te ontdekken waar de locaties van de gegijzelden zijn. Bovendien kunnen jullie door rond te lopen meer informatie en aanwijzingen verkrijgen.

Je zal je hersenen goed moeten laten kraken om de verschillende tips en aanwijzingen optimaal te gebruiken zodat je de gegijzelden op tijd kunt bevrijden! Niet alleen via de tablet worden de aanwijzingen gegeven, ook op de gevels van gebouwen vind je tips die gebruikt kunnen worden. De stad heeft jullie genoeg geld gegeven om de gijzelaars vrij te kopen.

Als het je lukt om de gegijzelde mensen te bevrijden, mag je het uitgespaarde geld zelf houden! Na afloop komen jullie gezellig bij elkaar voor de prijsuitreiking en een lekker drankje. Het beste team heeft zoveel mogelijk geld overgehouden en ontvangt de felbegeerde Escape City hoofdprijs.

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan