Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Tilburg

Details over dit uitje

Een spannend groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren met een competitief element? Stap in de schoenen van een echte politierechercheur en los samen met vrienden of collega’s een sinistere moordzaak op.

Jullie zijn geen figuranten tijdens Flikken Tilburg maar beleven een spannend moordonderzoek vanaf de eerste rij. Probeer met jullie eigen onderzoeksteam het moordwapen en de DNA sporen te vinden. Jullie spelen tegen elkaar en tegen de andere onderzoeksteams.

Voordat jullie aan het onderzoek gaan beginnen, komen jullie bijeen in een café in Tilburg zodat we de teams kunnen indelen. Dan begint het sporenonderzoek op diverse locaties in de stad die aan jullie worden doorgegeven. Met een stadskaart in de hand trekken jullie erop uit om de belangrijkste moordzaak die de stad sinds jaren heeft gehad, tot een goed einde te brengen!

Na twee uur komen alle rechercheteams bij elkaar in een gezellige Tilburgse horecagelegenheid voor de eindfinale c.q. evaluatie. Onder het genot van een welverdiend drankje wordt gekeken welk team alle aanwijzingen heeft gevonden en de moordenaar voor 100% weet te identificeren. Het beste team ontvangt van ons een prachtige prijs en mag zich gelijk inschrijven voor een opleiding bij de Dienst Landelijke Recherche. Het laatste is niet verplicht!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een welverdiende drankje na afloop
  • Benodigdheden
  • Mooie prijs voor het beste ‘flikkenteam’
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Je kunt deze ‘outdoor city game’ ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan