Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Arrangement in Tilburg

Details over dit uitje

Voor groepen van 50 of meer personen heeft Tilburg Events een uniek uitje: het Grote Groepen Arrangement met rondleiding, spel, lunch, diner in Tilburg.

Of u nu met het gehele bedrijf een uitje wilt organiseren, of met de ‘extended family’, bij ons bent u gegarandeerd het beste uit met grote groepen.

10.00 - 10.30 Ontvangst

Op locatie in hartje Tilburg ontvangen wij u met een kopje koffie en een heerlijk gebakje. We wachten totdat iedereen gearriveerd is en gaan beginnen met één van onze unieke rondleidingen door de mooiste stad van Brabant.

10.30 - 12.30 Rondleiding naar keuze

De rondleidingen van Tilburg Events worden altijd vergezeld van de beste gidsen die meer weten van de stad dan wie dan ook. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld:
- Een sportieve Steptocht, op de step dwars door het centrum
- Een culturele Stadswandeling, op weg langs alle mooie plekken
- Een heerlijke Fietstour, dwars door het centrum en de rand van de stad

12.30 - 14.00 Lunch

Geniet van een complete lunch op een vooraf besproken locatie in het centrum van Tilburg. Een luxe lunch of een Brabantse koffietafel? Het is allemaal mogelijk.

14.00 - 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch maken we uw gezelschap helemaal blij met de originele spelprogramma´s die u op onze site kunt vinden. Van een knotsgek opdrachtenspel zoals Tilburg Express tot de rare grappen en grollen van Crazy 88, uw spelprogramma staat altijd onder begeleiding van onze professionele medewerkers. Of wat dacht u van de 'Ik hou van Holland quiz'? Een grote diversiteit aan programma´s ligt voor u klaar.

17.00 - 20.00 Borrel en Diner

Na afloop schuift u aan bij één van de toprestaurants in het centrum en geniet u van exquise gerechten uit de professionele Brabantse keuken.

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Professionele gidsen (échte Tilburgse met jarenlange ervaring)
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding bij de spelonderdelen
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes uit de Hollandse bar tijdens de borrel
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw groepsuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk dagarrangement wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan