Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Quiz in Tilburg

Details over dit uitje
Ik Hou Van Holland Quiz Spel Mokum Events Amsterdam

Jullie kennen het waarschijnlijk allemaal! Ik Hou van Holland is misschien wel de leukste quiz van Nederland en kan nu ook in Tilburg worden georganiseerd. Melig word je er zeker van!

Zet je vrijgezellenfeest, groeps- of bedrijfsuitje feestelijk in de steigers met dit populaire spelprogramma van Tilburg Events en zet na tien minuten gegarandeerd de polonaise in. Een enthousiaste quizmaster, een prachtig decor en allerlei oranje attributen staan jullie ter beschikking.

De 'Ik hou van Holland Quiz' wordt gespeeld in verschillende teams. Elk team krijgt een aantal muzikale vragen te beantwoorden die door onze eigen quizmaster worden gesteld! Vragen over bekende artiesten, over hun laatste hits, over hun vrouw, over hun minnares, enfin, je kunt het zo gek niet bedenken of je actuele kennis over echte Hollandse kaskrakers en artiesten wordt getest!

Natuurlijk spelen we een aantal traditionele Ik Hou van Holland onderdelen zoals het Rad van Fortuin en het grappige ‘roddels doorvertellen’. Uiteraard kan de gehele quiz in het teken komen te staan van een aanstaande bruiloft met wat extra ludieke vragen voor de bruid of gom.

Ook een goed idee, laat de jongens tegen de meisjes spelen en maak van jullie Ik Hou van Holland Quiz een feestelijke ‘vrijgezellen’ competitie.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Gezellig Ik Hou van Holland Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Tilburg
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan