Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens Tegen De Meisjes Quiz in Tilburg

Details over dit uitje
De Jongens Tegen De Meisjes Quiz Spel Mokum Events Amsterdam

Je kent het misschien van Tv maar niets is zo leuk om het zelf te organiseren! De Jongens tegen de Meisjes is hèt spelprogramma voor jongens die zich op de borst slaan en meisjes die het beter weten. Zeer geschikt dus om elk vrijgezellenfeest of groepsuitje extra melig te maken.

Welke sexe weet het meest over de ander? Zijn er ook echt slimme blondjes en mag je na de overwinning je tong uitsteken? Natuurlijk mag dat! Als je het daarna maar weer bijlegt.

De spelshow vindt plaats in een gezellige ruimte en in een fantastisch decor. Onze quizmasters staan voor jullie klaar. Natuurlijk zijn ze neutraal en beschikken ze over de laatste statistische gegevens over de opmerkelijke gedragstrekjes van de Nederlandse man en vrouw.

Hoe vaak denken de meeste mannen aan seks? Te makkelijke vraag misschien…Waar letten de vrouwen op als ze een eerste date hebben? Dat soort vragen dus!

Het beste team is in staat het andere geslacht het best in te schatten, het gaat hier dus om prestige! Wie is nu eigenlijk echt dat ‘sterke geslacht’? Dit alles en nog veel meer komen jullie te weten tijdens deze gezellige spelshow van Tilburg Events.

Inclusief:
  • Goedlachse presentator of presentatrice
  • Feestelijk decor
  • Schandalig hilarische vragen en spelronden
  • Teambuilding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Locatie centrum Tilburg
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan