Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman vrijgezellenfeest in Tilburg

Details over dit uitje
The Candyman Vrijgezellenfeest Mokum Events Amsterdam

Als je dan toch een vrijgezellenfeest wilt organiseren, doe het dan goed! The Candyman van Tilburg Events zorgt ervoor dat de aanstaande gom de tijd van zijn leven heeft. Gestoken in een felpaars of knalroze pak moet hij allerlei uitdagingen aangaan.

Zijn maten zullen hem begeleiden, afleiden en proberen om de schaamte van hun af te laten glijden. Tijdens The Candyman komt iedereen gegarandeerd van zijn verlegenheid af, zeker de gom…

De Candyman steelt de show met hilarische optredens en wint ieders hart met zijn unieke verschijning. De Candyman likes to pose, hug, dance, drink and party. En zijn vrienden doen vrolijk mee!

Gehuld in een anoniem ‘Candyman-pak’, gaat de Candyman met zijn team allerlei knotsgekke uitdagingen aan in het centrum van de stad. Dat wordt ‘huggen’ met de politie, op de foto met de twee lelijkste huisvrouwen van Tilburg en nog veel meer!

Alles wordt met camera vastgelegd voor later! Na afloop komen we even lekker bij in een gezellig café en gaan we samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel.

De filmpjes worden later op DVD toegestuurd zodat jullie deze supergave dag elke keer weer kunnen herbeleven en zodat de bruid gelijk bewijs in handen heeft dat haar ‘hubby’ volstrekt van de pot gerukt is…..

Een vrijgezellenfeestje organiseren voor de bruid? Dat kan natuurlijk ook. The Candygirl is net zo leuk als de Candyman…

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Verrassende Candyman-outfit
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Filmpjes digitaal verstuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs worden beide partners een Candyman en/of Candygirl en zullen met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegenkomen. De ‘Candyman Battle’ die zal de stad op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan