8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 180 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
De Grote Voetbalquiz in Tilburg

Dennis Bergkamp….Dennis Bergkamp……DENNIS BERGKAMPPPPPPPP! In welk jaar was dat ook alweer?

Voor een beetje voetbalfanaat is dit een simpele vraag. De Grote VoetbalQuiz van Tilburg Events is dan ook geschikt voor iedereen die zijn kennis weleens wilt laten testen.

Van het aantal goals van Messi en Ronaldo in 2016 tot feiten over de afgelopen WK of EK, het komt allemaal voorbij. Voor voetbalverenigingen, scholen en voetbalfanaten! Je kijkt van tijd tot tijd naar Gijppie, Hansi en de Johan en je weet bijna alles wat zij ook weten. Je bent al een voetbalwizard en anders wordt je het wel na afloop van deze quiz!

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Als het even kan neem je een volwaardig elftal mee. Zijn jullie op de hoogte van de voetbalstatistieken van vroeger en nu? Welke voetballer wordt ook wel ‘de vlo’ genoemd? En weten jullie nog wie er faalde vanaf de strafschopstip in de halve finale van het EK in eigen land?

Verschillende beeld- en geluidsfragmenten zijn in de quiz verwerkt. Uiteraard kunnen wij de moeilijkheidsgraad volledig naar wens aanpassen. Ook zullen er een aantal voetballiederen de revue passeren zodat iedereen luidkeels mee kan zingen.

Ten slotte mag het ‘petje op, petje af-onderdeel’ natuurlijk niet ontbreken. In de finale speelt het best presterende team individueel voor de felbegeerde hoofdprijs. Wie mag zich kronen tot de enige echte voetbalkenner van het gezelschap en wie staat tot het einde der tijden buitenspel?

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Een prachtige prijs voor de winnaar
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Deze quiz combineren met lunch, diner of andere arrangementen van Tilburg Events?

De Grote VoetbalQuiz van Tilburg Events is typisch zo’n arrangement dat je goed kunt combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of een gezellig diner. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan