Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz in Tilburg

Details over dit uitje
Grote Voetbalquiz Mokum Events Amsterdam

Dennis Bergkamp….Dennis Bergkamp……DENNIS BERGKAMPPPPPPPP! In welk jaar was dat ook alweer?

Voor een beetje voetbalfanaat is dit een simpele vraag. De Grote VoetbalQuiz van Tilburg Events is dan ook geschikt voor iedereen die zijn kennis weleens wilt laten testen.

Van het aantal goals van Messi en Ronaldo in 2016 tot feiten over de afgelopen WK of EK, het komt allemaal voorbij. Voor voetbalverenigingen, scholen en voetbalfanaten! Je kijkt van tijd tot tijd naar Gijppie, Hansi en de Johan en je weet bijna alles wat zij ook weten. Je bent al een voetbalwizard en anders wordt je het wel na afloop van deze quiz!

In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Als het even kan neem je een volwaardig elftal mee. Zijn jullie op de hoogte van de voetbalstatistieken van vroeger en nu? Welke voetballer wordt ook wel ‘de vlo’ genoemd? En weten jullie nog wie er faalde vanaf de strafschopstip in de halve finale van het EK in eigen land?

Verschillende beeld- en geluidsfragmenten zijn in de quiz verwerkt. Uiteraard kunnen wij de moeilijkheidsgraad volledig naar wens aanpassen. Ook zullen er een aantal voetballiederen de revue passeren zodat iedereen luidkeels mee kan zingen.

Ten slotte mag het ‘petje op, petje af-onderdeel’ natuurlijk niet ontbreken. In de finale speelt het best presterende team individueel voor de felbegeerde hoofdprijs. Wie mag zich kronen tot de enige echte voetbalkenner van het gezelschap en wie staat tot het einde der tijden buitenspel?

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Een prachtige prijs voor de winnaar
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Deze quiz combineren met lunch, diner of andere arrangementen van Tilburg Events?

De Grote VoetbalQuiz van Tilburg Events is typisch zo’n arrangement dat je goed kunt combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of een gezellig diner. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan