Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in Tilburg

Details over dit uitje

Competitief, verrassend en altijd vol adrenaline! De Strijd in Tilburg van Tilburg Events is hèt evenement om een saaie speurtocht om te vormen tot een heuse ‘battle’.

Als groepsuitje of bedrijfsuitje op diverse tijden te organiseren, de teamindeling kan eventueel vooraf worden bepaald. Teambuilding, samenwerking en creativiteit worden na afloop extra beloond.

Met al zijn pleinen en bijzondere gebouwen is Tilburg prima geschikt voor een enerverende speurtocht met familie, vrienden of collega’s. Binnen de gestelde tijd moeten diverse locaties worden bezocht en verrassende vragen worden beantwoord. Intelligentie, ruimtelijk inzicht en doorzettingsvermogen zijn tijdens de battle zeker meegenomen. De klok tikt onherroepelijk door…

Niet verdwalen dus en alle vraagstukken zo compleet mogelijk oplossen en de benenwagen goed gebruiken. Niet afkijken, niet delibereren met de tegenpartij of samen met het andere team op een zonnig terras gaan zitten!

Geniet van een enerverende strijd in Tilburg en hoor van onze strenge doch rechtvaardige jury welk team zich er met een Jantje van Leiden… als een stel Tilburgse ‘Kruikezeikers’ van hebben afgemaakt. Na afloop kunt u de tegenpartij nog altijd even fijn jennen en genieten van een lekker drankje!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 drankje
  • Teambuilding
  • Prijs voor beste team of koppel
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan