Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Sportquiz in Tilburg

Details over dit uitje
Grote Sportquiz Mokum Events Amsterdam

De Olympische Spelen, het WK voetbal én de Elfstedentocht, de Grote Sportquiz van Tilburg Events behandelt alle sportevenementen en is nu als groepsuitje of bedrijfsuitje te boeken in het gezelligste café van Tilburg.

Onze quizmaster staat klaar om de leukste, meest originele vragen te stellen over beroemde Nederlandse sporters. Het is een mix van Ik Hou van Holland en Bureau Sport georganiseerd in een prachtig decor.

Weten jullie nog wie de laatste Elfstedentocht won en welke sporter de meeste Olympische plakken heeft vergaard? Aan de hand van diverse geluid- en beeldfragmenten worden de vragen ingeleid. We kunnen de moeilijkheidsgraad volledig aanpassen naar jullie wens!

Om de sfeer te verhogen hebben we nog enkele andere spelrondes bedacht. Wat dacht je van het hilarische onderdeel ‘petje op, petje af’?

Jullie groep wordt verdeeld in teams die gaan strijden om de felbegeerde Grote Sportquiz hoofdprijs! Deze quiz kan uiteraard ook op een door jullie bedachte locatie worden georganiseerd.

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Een mooie prijs voor de winnaar of het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Deze quiz combineren met een lunch, diner of andere arrangementen van Tilburg Events?

Deze quiz van Tilburg Events is typisch zo’n spelprogramma dat je goed kunt combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of een gezellig diner en natuurlijk andere arrangementen. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan