Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Trendy Vergaderen in Tilburg

Details over dit uitje

Een vergadering helemaal bij deze tijd! Uw vergadering starten met een luxe lunchbuffet in het centrum van Tilburg. Vervolgens een spannend, leuk en competitief spelprogramma om buiten het vergaderen de teamspirit weer op te wekken!

Als afsluiting en de kerst op de taart, zal u onder begeleiding van een professional meegenomen worden door de wereld van de Gin & Tonic. U zal alle kneepjes van het vak leren en uiteraard ook genieten van uw eigen Gin & Tonic.

11.00 - 14.00 uur Vergaderen

Geniet van het Trendy vergaderarrangement van Tilburg Events en neem uw klanten of collega's mee in de ultieme sfeervolle omgeving van de locatie.

Tijdens de vergadering kunt u gaan genieten van het luxe lunchbuffet van het ‘t Elfde Gebod. Dit buffet wordt uitsluitend met verse en huisgemaakte producten gemaakt. Zij zijn niets voor niets al eens uitgeroepen tot beste eetcafé van Tilburg.

14.00 – 17.00 uur Spelprogramma naar keuze

Na de vergadering en een heerlijke lunch is het tijd om lekker naar buiten te gaan voor een gezellig spelprogramma van Tilburg Events.

U kunt keuze maken uit de volgende spelprogramma’s:
- Wie is de Rat?
- Crazy 88!
- Flikken Tilburg

Toch voorkeur voor een leuke quiz binnen? Dan kunt u kiezen uit de volgende quizzen:
- De Pubquiz
- Ranking the Stars
- Ik Hou van Holland

17.30 – 19.30 uur Gin & Tonic Workshop

Tijdens de Gin & Tonic Workshop neemt u een reis naar de roots en ontwikkeling van gin en wordt de toegevoegde waarde van de tonic en garnering in een Gin & Tonic belicht. Na twee heerlijke Gin & Tonic, laten wij u deze factoren perfect combineren tot uw eigen ‘perfect serve’.

Inclusief:
  • Vergaderlocatie
  • Luxe Lunch ’t Elfde Gebod
  • Spelprogramma of Quiz naar keuze
  • Uitgebreide Gin & Tonic Workshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen op uw wensen worden afgestemd.

Optioneel:

Een heerlijk aansluitend driegangen diner. Vraag naar de mogelijkheden.

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen. Tilburg Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan