7.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Trendy Vergaderen in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Trendy Vergaderen in Tilburg

Een vergadering helemaal bij deze tijd! Uw vergadering starten met een luxe lunchbuffet in het centrum van Tilburg. Vervolgens een spannend, leuk en competitief spelprogramma om buiten het vergaderen de teamspirit weer op te wekken!

Als afsluiting en de kers op de taart, zal u onder begeleiding van een professional meegenomen worden door de wereld van de Gin & Tonic. U zal alle kneepjes van het vak leren en uiteraard ook genieten van uw eigen Gin & Tonic.

11.00 - 14.00 uur Vergaderen

Geniet van het Trendy vergaderarrangement van Tilburg Events en neem uw klanten of collega's mee in de ultieme sfeervolle omgeving van de locatie.

Tijdens de vergadering kunt u gaan genieten van het luxe lunchbuffet van het ‘t Elfde Gebod. Dit buffet wordt uitsluitend met verse en huisgemaakte producten gemaakt. Zij zijn niets voor niets al eens uitgeroepen tot beste eetcafé van Tilburg.

14.00 – 17.00 uur Spelprogramma naar keuze

Na de vergadering en een heerlijke lunch is het tijd om lekker naar buiten te gaan voor een gezellig spelprogramma van Tilburg Events.

U kunt keuze maken uit de volgende spelprogramma’s:
- Wie is de Rat?
- Crazy 88!
- Flikken Tilburg

Toch voorkeur voor een leuke quiz binnen? Dan kunt u kiezen uit de volgende quizzen:
- De Pubquiz
- Ranking the Stars
- Ik Hou van Holland

17.30 – 19.30 uur Gin & Tonic Workshop

Tijdens de Gin & Tonic Workshop neemt u een reis naar de roots en ontwikkeling van gin en wordt de toegevoegde waarde van de tonic en garnering in een Gin & Tonic belicht. Na twee heerlijke Gin & Tonic, laten wij u deze factoren perfect combineren tot uw eigen ‘perfect serve’.

Inclusief:
  • Vergaderlocatie
  • Luxe Lunch ’t Elfde Gebod
  • Spelprogramma of Quiz naar keuze
  • Uitgebreide Gin & Tonic Workshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bovengenoemde tijden zijn indicatief en kunnen op uw wensen worden afgestemd.

Optioneel:

Een heerlijk aansluitend driegangen diner. Vraag naar de mogelijkheden.

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen. Tilburg Events beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan