Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner in Tilburg

Details over dit uitje

Groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Tilburg in de Winter ontdekken kan uiteraard geheel culinair! Bij Tilburg Events boek je het Winter Walking Dinner zodat je drie verschillende toprestaurants in het centrum bezoekt onder leiding van een goed geïnformeerde stadsgids.

Tussen de bezoekjes aan de restaurants door zal onze gids de mooiste verhalen over Tilburg vertellen. Het Walking Dinner is dan ook een combinatie van culturele en culinaire verkenningen!

Tilburg is vooral een Bourgondische stad met gezellige kroegen, prachtige ateliers en exquise eetgelegenheden. Daarnaast bevinden zich in en rond het centrum tal van boetiekjes, designstores en andere interessante plekken.

Tussen de gerechten door horen jullie alles over de ontwikkeling van Tilburg en waarom deze restaurants op de nummer 1 positie op onze ranglijst staan.

Na elke wandeling nemen we plaats in een ander restaurant waar jullie het volgende gerecht krijgen geserveerd. Het Winter Walking Dinner is een gezellige avond om met vrienden, familie of collega’s van de stad te genieten en deze veel beter te leren kennen, zowel op culinair als cultureel gebied.

Programma – indicatie:

18.00 – 18.45 Winters Voorgerecht
18.45 – 19.45 Wandeling
19.45 – 21.00 Winters Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wandeling
22.00 – 22.30 Winters Nagerecht

Inclusief:
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Want to experience Tilburg with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Tilburg.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan