Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Game in Tilburg

Details over dit uitje

Sneeuwballengevecht op de Heuvel in Tilburg, of een Brabantse dame verleiden voor een kus, of aanbellen voor een kopje koffie, het kan allemaal tijdens deze Crazy Winter Game.

Tijdens deze Crazy Winter Game van Tilburg Events gaat u in verschillende teams diverse knotsgekke opdrachten uitvoeren, die wij speciaal voor dit evenement hebben bedacht! Met kerstmutsen op natuurlijk!

Natuurlijk legt u alle fratsen op een filmcamera vast, want onze jury moet natuurlijk kunnen controleren of u de kantjes er niet vanaf loopt. Dat wordt dus sneeuwpoppen maken, kerstversiering ophangen bij het politiebureau en nog vele andere ludieke zaken! Het spel wordt gespeeld in verschillende teams en elk team kan uitblinken op een creatieve manier!

Na afloop krijgt het beste team natuurlijk een heerlijke winterse hoofdprijs! Alle filmpjes krijgt u later digitaal toegestuurd, om die donkere avonden op te kalefateren! Geniet ervan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsuitreiking met lekkere schnaps of Glühwein
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Teambuilding
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen €27,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen €25,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan