Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen, Opscheppen en Steppen in Tilburg

Details over dit uitje

Met één been op een sportieve step en met het andere in een gezellig Tilburgs restaurant, zo zou je in het kort het Beppen, Opscheppen en Steppen arrangement van Tilburg Events kunnen samenvatten.

Wij nemen jullie mee naar drie verschillende restaurants in het centrum van de stad maar dan op een bijzondere manier; rijdend op een mooie blinkende ‘kick-bike’. Samen met onze stadsgidsen beleven jullie een culinair, cultureel én sportief groepsuitje!

Steppen is dé manier om trek te krijgen en tussendoor met elkaar gezellig te beppen! Deze sportieve kick-bikes nodigen uit tot snelheid. Maar niet te snel want onze gidsen hebben op diverse straathoeken een boeiend verhaal te vertellen.

Na elk uurtje steppen is het weer tijd voor een nieuwe culinaire verrassing en wordt het weer opscheppen geblazen! Zo wordt van 18.00 tot circa 22.30 heel Tilburg van top tot teen verkend en worden de buikjes goed gevuld.

Wij noemen dat de Bourgondisch Stepsafari, de Steppende Tour de Tilburg, we hebben er nog veel meer woorden voor. Ervaar het zelf, neem je vrienden of collega’s mee en beleef hoogstaand culinaire genot op bijzondere wijze!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Steptour deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptour deel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Steps
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan