Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sex and the City Game in Tilburg

Details over dit uitje
Sex in the city Amsterdam

Beleef de leukste, meest uitdagende en de spannendste City Game met al je vriendinnen. Sex and the City zet jullie damesvrijgezellenuitje op stelten en brengt het beste in jullie naar boven.

Met een beetje hormonen, creativiteit en doorzettingsvermogen kom je al een heel eind en verdien je de enige echte Sex and the City trofee!

Jullie worden in het centrum van Tilburg ontvangen door onze begeleider waarna jullie gezelschap verdeeld wordt in teams.

Uiteraard bedenken wij voor jullie allerlei uitdagingen zoals een feestelijke ‘live-act’ op straat, een heuse stiletto hardloopwedstrijd, een zoektocht naar dé Mr. Big en diverse andere verrassende opdrachten.
Tilburg Events organiseert jullie Sex and the City vrijgezellenfeest op maat. Het totale programma duurt circa 3 uur, maar jullie kunnen uiteraard vooraf bepalen welke andere ‘main events’ op het programma staan.

Wat dacht je van een paaldans workshop in het hartje van de stad? Alle avonturen worden uiteraard op camera opgenomen zodat jullie thuis of tijdens het bruiloftsfeest nog even kunnen nagenieten. Veel plezier!

Inclusief:
  • Jullie eigen Mr. / Mrs. BIG als begeleider
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Uitleg programma
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Filmmateriaal wordt digitaal verzonden
  • 1 drankje uit de Hollandse bar tijdens de prijsuitreiking
  • Prachtige prijs voor het winnende team

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan