checkKies uit 200+ groepsuitjes
tagDe scherpste prijzen van Tilburg
loveGeprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sex and the City Game in Tilburg

Details over dit uitje

Beleef de leukste, meest uitdagende en de spannendste City Game met al je vriendinnen. Sex and the City zet jullie damesvrijgezellenuitje op stelten en brengt het beste in jullie naar boven.

Met een beetje hormonen, creativiteit en doorzettingsvermogen kom je al een heel eind en verdien je de enige echte Sex and the City trofee!

Jullie worden in het centrum van Tilburg ontvangen door onze begeleider waarna jullie gezelschap verdeeld wordt in teams.

Uiteraard bedenken wij voor jullie allerlei uitdagingen zoals een feestelijke ‘live-act’ op straat, een heuse stiletto hardloopwedstrijd, een flirt-contest, een zoektocht naar dé Mr. Big en diverse andere verrassende opdrachten.
Tilburg Events organiseert jullie Sex and the City vrijgezellenfeest op maat. Het totale programma duurt circa 3 uur, maar jullie kunnen uiteraard vooraf bepalen welke andere ‘main events’ op het programma staan.

Wat dacht je van een paaldans workshop in het hartje van de stad? Alle avonturen worden uiteraard op camera opgenomen zodat jullie thuis of tijdens het bruiloftsfeest nog even kunnen nagenieten. Veel plezier!

Inclusief:
 • check
  Jullie eigen Mr. / Mrs. BIG als begeleider
 • check
  Ontvangst met een welkomstdrankje
 • check
  Uitleg programma
 • check
  Filmcamera’s tijdens het spel
 • check
  Filmmateriaal wordt digitaal verzonden
 • check
  1 consumptie uit de Hollandse bar tijdens de prijsuitreiking
 • check
  Prachtige prijs voor het winnende team

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!