Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch spel in Tilburg

Details over dit uitje

Een knotsgekke middag beleven in het centrum van Tilburg en ook nog culinair aan je trekken komen? Crazy 88 was een uniek Tv-programma waarin deelnemers allerlei doldwaze opdrachten moesten uitvoeren.

Wij hebben dit programma omgetoverd tot onze eigen Tilburgse versie, het is de manier om jullie groepsuitje of bedrijfsuitje extra speciaal te maken!

Wil je eens een middag compleet buiten je comfortzone treden en de meest hilarische dingen meemaken die ook nog eens vastgelegd worden op foto en film? Mooi. Dan is deze Crazy Lunch iets voor jullie. We verwelkomen jullie in het eerste restaurant waar de teamindeling tot stand komt.

Vervolgens trekt elk team erop uit om binnen de gestelde tijd de opdrachten uit te voeren en deze op camera vast te leggen.

In het laatste restaurant van deze middag wordt de hoofdprijs in ontvangst genomen door het best presterende Crazy 88 team. Reserveer de Crazy Lunch Tilburg en breng je verjaardag of vrijgezellenfeest tot leven!

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Crazy game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Crazy game deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Alle filmpjes digitaal toegestuurd
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

van € 59,50 p.p. nu € 47,50 p.p. excl. BTW

Drankarrangement:

Niet telkens je knip trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie al gebruik van ons speciale drankarrangement zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan