Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Lunchspel in Tilburg

Details over dit uitje

Zet je vrijgezellenfeest of groepsuitje op stelten met deze avontuurlijke city game van Tilburg Events. Probeer met je team zoveel mogelijk grondstoffen te verzamelen in het centrum van Tilburg en bouw je eigen kolonie op.

Met behulp van tablets wordt de juiste route door de stad gezocht en worden de locaties van grondstoffen aan jullie doorgegeven.

Kom vervolgens op gezette tijden bij elkaar in een gezellig restaurant voor de lekkerste gerechten en bespreek tijdens het hoofdgerecht nieuwe plannen en tactieken om de andere teams de loef af te snijden!

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Verzamel zoveel mogelijk verschillende grondstoffen om daarna samen met je team een dorp of stad te bouwen.

Via de tablets wordt het spelgebied duidelijk en kunnen jullie aflezen waar de grondstoffen, ridderkaarten, ontwikkelingskaarten te vinden zijn. De grondstoffen zijn niet onuitputtelijk en dus moet je proberen de andere teams voor te blijven!

Zo’n spelprogramma in de stad maakt vanzelf hongerig en dus schuiven jullie steeds aan tafel in weer een ander restaurant voor een verrukkelijk gerecht. In het laatste restaurant zullen de echte kolonisten van Catan worden gehuldigd! Veel plezier!

Programma-indicatie

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht
12.00 -13.00 Kolonisten van Catan deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Kolonisten van Catan deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan