Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding met gids door Tilburg

Details over dit uitje

Groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren? Ga op stap met de professionele gidsen van Tilburg Events en ontdek de boeiende verhalen van deze stad. Tilburg is puur Brabants, Bourgondisch maar zeer zeker ook modern en eigentijds.

Heuvel en Markt vormen van oudsher het episch centrum van de stad maar Tilburg bestaat tegenwoordig uit een groot aantal markante stadswijken met allemaal hun eigen identiteit.

Tilburg staat niet bekend als een stad met een groot historisch centrum en toch vinden jullie er op elke straathoek een fascinerende anekdote. Tilburg is vooral een stad met gezellige kroegen, prachtige ateliers en exquise eetgelegenheden.

Daarnaast bevinden zich in en rond het centrum tal van boetiekjes, designstores en andere interessante plekken. Vergezel de Tilburg Events stadsgidsen en kom meer te weten over de ‘herdgangen’, de Tilburgse textielindustrie van weleer en ervaar de verhalen achter de gevels en monumenten.

Tilburg kreeg in 1809 stadsrechten. Tot die tijd bestond de stad uit verschillende gehuchten die herdgangen werden genoemd. Deze herdgangenstructuur maakt Tilburg juist zo interessant omdat zij allemaal hun eigen historie hebben.

Nu is Tilburg de zesde stad van Nederland met meer dan 211.000 inwoners. Er is veel te vertellen over Tilburg. Je hoort het allemaal tijdens onze Rondleiding met Gids.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding door onze stadsgids
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tilburg Events organiseert elke rondleiding op maat!

Willen jullie met een grotere groep een rondleiding organiseren, de rondleiding inpassen in een compleet dagprogramma of lekker gaan lunchen voor of na jullie city tour? Al onze rondleidingen worden op maat georganiseerd. Vraag het onze medewerkers!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Want to experience Tilburg with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Tilburg.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan