Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Brunch Tablet Game in Tilburg

Details over dit uitje

Organiseer een verrassende city game voor jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg. Speel het bekende bordspel Empire City Game gewoon in de buitenlucht en ga op stap om zoveel mogelijk gebouwen en hotels in het centrum van Tilburg te veroveren.

Jullie spelen in teams tegen elkaar en de klok tikt onherroepelijk door. De Empire City Brunch Tablet Game van Tilburg Events wordt georganiseerd met diverse bezoekjes aan verschillende restaurants zodat jullie altijd voldoende energie hebben voor de volgende ronde.

Het spel

Elk team bedruipt zijn eigen vastgoedkantoor en heeft één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in de vastgoedportefeuille zien te krijgen. Door gebouwen in te sluiten kan je ze opnemen in je portefeuille waardoor jullie bankrekening tot ongekende hoogte zal stijgen. Met behulp van de tablets vind je de juiste route. Ook de locatie van de concurrentie wordt op de mobieltjes weergegeven. De concurrerende teams kunnen ook weer een gebouw stelen door jullie in te sluiten.

Er zijn drie mogelijkheden: jullie brunchen voor of na het spel of tussen de verschillende spelrondes door. Voor de laatste variant kunnen jullie bijvoorbeeld het onderstaande programma aanhouden:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Empire City Game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Empire City Game deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Prachtige prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Drankarrangement:

Niet telkens je knip trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie al gebruik van ons speciale drankarrangement zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan