Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Percussie in Tilburg

Details over dit uitje

Het ritme van Afrika is dichterbij dan u zou denken. De opzwepende en enthousiaste Workshop Percussie van Tilburg Events brengt u gegarandeerd in Afrikaanse sferen. Een leuk uitje voor het bedrijf of de familie voor 1,5 uur trommelend plezier!

Direct goed aan de slag! U krijgt allemaal een instrument, waar de buren misschien wat minder vrolijk van worden, om samen een poging te wagen om het dak eraf te blazen! Naast de djembé maakt u ook gebruik van shakers, claves en guiro’s en natuurlijk allerlei kleine handtrommels.

Een degelijk geluid creëren vanuit een boomstam met een gespannen geitenvel vergt wel enige oefening, maar dit zal de pret niet drukken.  Het zorgt meteen voor een leuke sfeer binnen uw groep. Na enige tijd zal u snel het ritme te pakken hebben en rammelt u er rustig op los.

Natuurlijk krijgt u tijdens deze workshop uitleg over de diverse instrumenten en wordt er constant van instrument gewisseld om iedereen scherp te houden.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Diverse percussie-instrumenten
  • Locatie in Tilburg

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan