7.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 10 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit

Escape Room Tilburg

Ben je op zoek naar een escape room in Tilburg, maar wil je er eentje die net even iets spannender, leuker en unieker is? Bingo, bij Tilburg Events ben jij aan het juiste adres! Wij hebben escape rooms die net even wat anders zijn. Onze escape rooms bieden je de mogelijkheid om Tilburg op een unieke manier te ontdekken, gewoon in de buitenlucht! Spanning, sensatie en enthousiaste begeleiding horen hier uiteraard bij. Een hapje en drankje erbij? Geen probleem! Wij combineren onze escape rooms op een originele manier met lekker eten en drinken. Echt een aanrader!

Stel al je vragen aan Doukje!
Filter
Budget
330
Aantal personen
Type uitje
Avondarrangementen Tilburg
Bedrijfsuitje Tilburg
Creatieve Uitjes Tilburg
Culinaire Uitjes Tilburg
Dagarrangementen Tilburg
Dinnershows Tilburg
Dagarrangementen Tilburg
Korting bij Tilburg Events
Kunst & Cultuur Tilburg
Quizzes Tilburg
Rondleidingen Tilburg
Spelprogrammas Tilburg
Teambuilding Tilburg
Themafeesten Tilburg
Vaararrangementen Tilburg
Vergaderen Tilburg
Vrijgezellenfeest mannen Tilburg
Vrijgezellenfeest vrouwen Tilburg
Vrijgezellenfeesten Tilburg
Workshops Tilburg

 

Soorten escape rooms Tilburg

Ben je een ervaren escaper? Dan heb je vast al veel soorten escape rooms gezien. Maar wij weten haast zeker dat we je met onze escape rooms Tilburg toch kunnen verrassen. Zo hebben wij de enige echte Escape City Tablet Game in Tilburg, een virtueel spel in hartje centrum. In deze escape room Tilburg moeten jullie middels teamwork zoveel mogelijke gegijzelden zien te bevrijden uit de klauwen van Dr. Crypto. Een tablet zal jullie een aantal aanwijzingen geven, maar sommige tips zullen jullie ook kunnen vinden op bijvoorbeeld de gevels van gebouwen. Extra goed opletten dus! Lukt het jullie om de gijzelaars binnen anderhalf uur te laten ontsnappen of is een van de andere groepen jullie voor? Wij zijn reuze benieuwd of het jullie gaat lukken, het zal sowieso een spannende race tegen de klok worden.

De Escape City Tablet Game is een hele leuke virtuele escape game, die jullie flink de hersenen zal laten kraken. Van zo’n spannende activiteit krijg je natuurlijk wel reuze trek! Daarom hebben we bij Tilburg Events een mooi arrangement voor jullie paraat, eentje waarbij eten, drinken én spel met elkaar worden gecombineerd: de Escape City Tablet Dinner Game. Hierbij spelen jullie het spannende spel met elkaar en genieten jullie tussendoor van heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants in Tilburg. Bij deze escape room Tilburg gaat niemand met een lege maag op stap.

Je kunt onze escape room Tilburg niet alleen combineren met een heerlijk diner, maar ook met een lunch en een heerlijke borrel na afloop. Tijdens de borrel zullen we natuurlijk ook het winnende team bekend maken, die er vervolgens met een leuke prijs vandoor gaat.

Service op maat van Tilburg Events

Wil jij Tilburg op een unieke manier ontdekken met vrienden, collega’s of familie? Boek dan een escape room Tilburg bij Tilburg Events. Wij zorgen voor een optimale beleving van A tot Z, inclusief het lekkerste eten en drinken op mooie locaties in Tilburg centrum. Wij kunnen iedere escape room Tilburg geheel op maat voor je samenstellen, of dit nu om een kleinere of hele grote groep gaat. Laat ons vooral je wensen weten en dan gaan onze uitjes-experts voor je aan de slag met een escape room Tilburg op maat We zien je graag bij Tilburg Events.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan