Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Tilburg

Details over dit uitje

Altijd al eens willen schitteren in de dans der verleiding. Met de Workshop Paaldansen van Tilburg Events is dit mogelijk! Zo’n 2 uur lang zal onze flexibele instructrice u onderwijzen in deze edele dans.

Na wat inleidende oefeningen, beetje stretchen en rekken om de spieren op te warmen, gaat u het natuurlijk zelf proberen, eens kijken of u de benen in de lucht kan gooien zoals van te voren gedacht! Uw vriendinnen kijken toe hoe u de leukste moves tot uitvoering brengt. Om het wat gemakkelijker te maken en om in stemming te komen, zal er opzwepende muziek worden afgespeeld!

Deze workshop is niet alleen heel gezellig en leuk, maar ook redelijk intensief. Na een uurtje hebben uw spieren wel een pauze verdiend. Een drankje en daarna kan u weer vol aan de slag!

U wordt niet aan uw lot overgelaten tijdens deze workshop. De professionele instructrice zal altijd aan uw zijde staan.

Zorg wel voor soepele kleding, een paar stevige heupen en een hoop energie!

Neem alle moves die u geleerd heeft mee naar huis en probeer onderweg naar huis uw kunsten al eens uit op de lantaarnpalen!

Uitstekend geschikt voor dat leuke vrijgezellenfeest of een sprankelende appetizer voor dat leuk uitje met alle vriendinnen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Zaalhuur
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje tijdens de pauze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan