Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Videoclip Opnemen in Tilburg

Details over dit uitje

Altijd jaloers geweest op al die artiesten op MTV die een eigen prachtige videoclip hebben? Dat is nu verleden tijd. Bij Tilburg Events kan u nu uw eigen Videoclip Opnemen in Tilburg. Een droom die uitkomt!

Van te voren geeft u uw favoriete muzieknummer door. Vervolgens speelt u samen met uw vrienden, familie of collega’s in een videoclip en leert u alle kneepjes van het vak. Uiteraard zal u ondersteund worden door een vakbekwame regisseur.

Dagen lang hard werken voor de ultieme videoclip… Niet bij Tilburg Events. Alles zal in een dag gefilmd worden met de beste apparatuur om de kwaliteit van uw videoclip te waarborgen. Voorafgaand zal met u het script uitgebreid besproken worden. Alle beelden worden gemonteerd tot een volledige videoclip. Later zal u uw eigen videoclip ontvangen op dvd.

Echt beroemd worden? Kwestie van uw video uploaden op bijvoorbeeld Facebook of Youtube en dan maar wachten op die fanmail!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 professionele camera's
  • Montage
  • Videoclip op DVD
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Bekijk ook onze andere workshops.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan