Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kutcake Workshop in Tilburg

Details over dit uitje
kutcake workshop

Bezig met het plannen van een vrijgezellenfeest in Tilburg? Dan bent u bij Tilburg Events aan het juiste adres! De Kutcake Workshop is een ultiem geschikt uitje voor uw vrijgezellenfeest.

Dit is andere koek dan een normale taart bakken. Voordat u al onder de tafel ligt van het lachen, krijgt u eerst onderwijs in de diverse vormpjes die een poesje, flamoesje of foef kan aannemen. Het vrouwelijke geslachtsdeel kent een grote variëteit aan verschijningsvormen.

Tijdens deze unieke workshop gaan we ‘de diepte in’ en doet u onontbeerlijke kutkennis op waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

De workshop wordt gegeven op een sfeervolle locatie in het centrum van Tilburg. Uw begeleider is anatomisch geschoold en weet echt van nep te onderscheiden. Naast de workshop ‘kutje kleien’ doet u ook nog mee aan een ludieke kutquiz waarin uw kennis over dit bijzondere lichaamsdeel even wordt getest.

De kutcake workshop is ideaal als vrijgezellenfeestje of als verjaardagsfeestje. Wie creëert het meest creatieve kutcakeje? Veel plezier!

Inclusief:
  • Een hilarische anatomieles
  • Een visuele reis door de ‘kutgeschiedenis’
  • Een workshop kutje kleien
  • Twee cakejes om mee naar huis te nemen
  • Een kutquizje
  • Te boeken op uw gewenste datum en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan