8.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 180 reviews
013 20 72 000
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Tilburg
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

DJ Workshop in Tilburg

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
DJ Workshop in Tilburg

Bent u op zoek naar een originele muziekworkshop in Tilburg? Wilt u als een echte Martin Garrix de gaafste plaatjes creeëren? Wacht nog even met de lease van je nieuwe private jet. De DJ Workshop van Tilburg Events leert je eerst alle kneepjes van het vak zodat u helemaal klaar bent voor de muziekwereld.

Na deze workshop weet u alles over de modernste DJ-technieken, van scratchen en mixen tot beatmatchen. Zowel voor kleine als grote groepen is deze workshop zeer geschikt en zal het helemaal in het teken van uw talent staan!

Ook zullen wij bij deze workshop stil staan bij wat er allemaal in de muziekindustrie gebeurd. We testen uw kennis in duo’s tijdens een quiz over de te gekke dance industrie. Amateurs zullen van professionals gescheiden worden. Uiteraard mag er tussendoor gedanst worden op de nieuwe beats van je vrienden of collega’s.

In de spannende finale wordt de beste hit ter gehore gebracht. Wie kan er na deze leerzame middag bij Tilburg Events een carrière switch gaan maken?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Scratchen, mixen en beatmatchen
  • Dancequiz
  • DJ-competition en uitreiking gouden plaat
  • Gezellige locatie in Tilburg
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip!

Reservering voor groepen boven de 75 personen:

Voor groepen boven de 75 personen wordt er ook nog een workshop MC en een dansworkshop gegeven! We bouwen in dat geval 75-100 DJ-Sets op en we leren de deelnemers niet alleen dj-en, maar ook onder professionele leiding MC-en en dansen. Tevens is er een spannende Dance-quiz tussendoor. In de finale komt alles samen en gaat het dak er nog 1x af! De groep die wint ontvangt een gouden plaat.

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes in Tilburg alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Tilburg starten de arrangementen van Tilburg Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Tilburg Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Tilburg Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Tilburg Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Tilburg is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Tilburg Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Tilburg Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Tilburg Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan